Internationaal transportbedrijf

Bent u op zoek naar een internationaal transportbedrijf? Bij GD-iTS begrijpen we dat efficiënt internationaal transport cruciaal is voor het succes van uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in transport binnen de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Italië. Ons doel is om uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming te krijgen, ongeacht de omvang van uw lading.

Onze diensten als internationaal transportbedrijf

Internationaal transport binnen Europa

Binnen Europa vervoeren wij uw goederen naar verschillende landen, waaronder Italië. Daarnaast rijden onze chauffeurs ook in andere Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk en de Benelux. Of het nu gaat om een enkele pallet of een volledige lading, wij zorgen ervoor dat uw internationaal transport tijdig en in perfecte staat worden geleverd. Onze kennis van internationale wet- en regelgeving garandeert een soepele en probleemloze afhandeling van uw zendingen.

Containertransport

GD-iTS beschikt over eigen materieel om containertransport van alle formaten te verzorgen. Wij bieden verschillende transportmogelijkheden aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Onze ervaring met de douane zorgt ervoor dat uw containers makkelijk en zonder vertragingen door de douane gaan.

Warehousing

Naast transport biedt GD-iTS uitgebreide warehousing diensten aan. Onze magazijnen beschikken over interne transportmiddelen en bieden veilige opslag voor uw goederen. Met 100.000m² aan opslagruimte en de mogelijkheid tot bonded warehouding kunnen wij aan al uw opslagbehoeften voldoen. Flexibiliteit in opslagopties, van qualipick tot bulkopslag, maakt ons de ideale partner voor uw warehousing.

 Internationaal transportbedrijf

Waarom kiezen voor GD-iTS als internationaal transportbedrijf?

Persoonlijke aanpak: Bij GD-iTS staat de klant centraal. Wij bieden een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Ons team is altijd beschikbaar voor advies en ondersteuning.
Ervaring en kennis: Met jarenlange ervaring in de logistieke sector en kennis van internationale transportwetgeving, kunnen wij alle transportuitdagingen effectief aanpakken. Wij zorgen voor een zorgvuldige en nauwkeurige behandeling van uw goederen.
Veilige en efficiënte oplossingen: Veiligheid en efficiëntie staan bij ons voorop. Ons up-to-date materieel en goed uitgeruste vloot zorgen voor snelle en veilige transportoplossingen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een partner om uw goederen internationaal te vervoeren? GD-iTS, uw internationaal transportbedrijf, werkt graag met u samen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team van experts staat klaar om uw internationaal transport te vervoeren en u te adviseren over de beste transport- en opslagoplossingen voor uw bedrijf.