Retail

Vandaag de dag verwachten consumenten service van het hoogste niveau. Retailers moeten aan die hoge eisen voldoen. Dit betekent onder andere dat zij hun klanten snel moeten leveren. Logisch dat retailers daarom ook hoge eisen stellen aan hun leveranciers.

Gestroomlijnd proces

De retail supply chain moet dus gestroomlijnd zijn. Van het op peil houden van de voorraad tot het tijdig leveren van bestellingen, wij kunnen in de gehele chain van dienst zijn.

Klaar voor de toekomst

De retailsector is continu in beweging. Ook in deze sector staat duurzaamheid hoog op de agenda. Door ladingsstromen slim te bundelen (consolidatie), houden we de impact op mens en milieu, ondanks de vele transportbewegingen, zo laag mogelijk. Door onze sterke focus op duurzame logistiek kunnen wij u op dit gebied volledig ontzorgen. Vanaf de fabriek waar dan ook ter wereld, tot aan uw eindklant in Europa, GD-iTS Groep kan u in het gehele proces helpen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!