Air Freight

MP Holland B.V. is nu GD-iTS Forwarding Air B.V.

Per 1 maart 2024 is MP Holland B.V. overgenomen door GD-iTS Group. MP Holland B.V. heeft ruim 20 jaar ervaring in het luchtvrachtvervoer naar voornamelijk Argentinië en Brazilië. Het bedrijf levert deur-tot-deur services voor deze landen en heeft de benodigde kennis en expertise om goederen in en uit te voeren. Vertragingen en boetes worden daarmee vermeden. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Met de overname versterkt GD-iTS Group haar activiteiten in het luchtvrachtvervoer. Daarmee wordt GD-iTS Group een nog sterkere logistieke partner voor uw transporten in én buiten Europa!

Bij GD-iTS begrijpen we dat snelheid, efficiëntie en persoonlijke aandacht onmisbaar zijn in de wereld van luchtvrachtvervoer. Als toonaangevend transportbedrijf bieden we een uitgebreid aanbod aan diensten aan om aan alle logistieke behoeften te voldoen. Ongeacht de omvang of complexiteit van de zendingen.

De volgende luchtvrachtdiensten worden aangeboden:

  • Door-to-door: een volledig geïntegreerde service, van ophalen tot leveren, overal ter wereld.
  • Express diensten: snelle levering met gegarandeerde levertijden, zodat zendingen altijd op tijd aankomen.
  • Wereldwijde consolidaties: bespaar kosten door zendingen te combineren en gebruik te maken van efficiënte transportroutes.
  • Charters: vluchten die volledig worden afgestemd op uw schema en logistieke behoeften.
  • Opslag: veilige opslagfaciliteiten zorgen voor de juiste bewaring van goederen voor verzending.
  • Afhandeling gevaarlijke goederen: met de juiste certificering en expertise worden gevaarlijke goederen veilig vervoerd.
  • Verzekeringen: er zijn uitgebreide verzekeringsopties mogelijk om ladingen te beschermen tijdens het transport.

Met ons uitgebalanceerde administratie- en documentatiesysteem worden zendingen gevolgd. Correct en snel. Een vertrouwde partner in luchtvrachttransport en één aanspreekpunt voor al uw logistieke vraagstukken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!