Projecten

Door ons complete aanbod aan logistieke diensten kunnen wij u op vele vlakken ontzorgen. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om complete logistieke projecten op te pakken en te begeleiden. Van transport vanuit (Aziatische) productielocaties tot distributie binnen Europa. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij komen met een passende oplossing.

Een voorbeeld hiervan is onze specialisatie in logistiek rondom zonnepanelen. We verzorgen het transport over zee en door de lucht vanuit Azië. In onze magazijnen slaan we de zonnepanelen op, totdat ze geplaatst kunnen worden. Dan vervoeren wij de panelen naar zonneparken verspreid over Europa. 

Maar er zijn uiteraard meer projecten te bedenken, waarbij we de volledige supply chain kunnen inrichten. Met ons grootschalige internationale netwerk hebben we voor elk vraagstuk een oplossing. We vertellen u graag hoe we u verder kunnen helpen!

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!