Garage & Materieel

Tijd is geld, vooral in de transportsector. Daarom beschikken wij over een volledig uitgeruste werkplaats, bemand door ervaren technici die gespecialiseerd zijn in vrachtwagens van alle merken en modellen. Of het nu gaat om routinematig onderhoud, reparaties of complexe technische problemen, onze mensen werken snel en efficiënt. Zodat onze voertuigen zo min mogelijk stilstaan.

We zijn trots op onze uitgebreide service, waaronder APK-keuringen die voldoen aan alle wettelijke normen en richtlijnen. Ons streven naar kwaliteit en nauwkeurigheid garandeert dat onze eigen vrachtwagens én de vrachtwagens van andere klanten van ons garagebedrijf voldoen aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen.

Bovendien beschikken wij over een geavanceerde wasstraat die speciaal is ontworpen voor vrachtwagens, waardoor voertuigen niet alleen goed worden onderhouden, maar ook een professionele uitstraling behouden. Met deze faciliteiten onder één dak bieden we een allesomvattende service die vrachtwagens in topconditie houdt. Of dat nou onze eigen voertuigen zijn, of de vrachtwagens en trailers van onze collega-transportbedrijven.

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige diensten met een persoonlijke aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw wagenpark in optimale staat te houden. Onze toegewijde professionals staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakt onderhoudsplan op te stellen dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!