Transporteur Benelux

Bij GD-iTS, transporteur Benelux, is snelheid een prioriteit. Uw goederen worden geladen en binnen 24 uur afgeleverd, en als u een specifieke leveringstijd nodig heeft, regelen wij dat ook. We begrijpen dat tijd een belangrijke factor is, dus onze chauffeurs zorgen dag en nacht voor snelle en efficiënte leveringen binnen de Benelux.

GD-iTS als uw transporteur Benelux

Onze wagens zijn speciaal uitgerust met moderne technologieën, zoals boordcomputers en ADR-certificering, om ervoor te zorgen dat uw lading veilig en efficiënt wordt vervoerd. Met handige laad- en loskleppen en de mogelijkheid voor multifunctionele belading, zorgen we ervoor dat uw goederen met zorg worden behandeld.

Onze chauffeurs kennen de wegen als geen ander, of het nu in Nederland, België of Luxemburg is. Met onze distributie kunnen we vrijwel elke transportbehoefte binnen de Benelux vervullen, van enkele pakketten tot complete ladingen. Ook voor ad-hoc zendingen of spoedleveringen denken we graag met u mee.

Transporteur Benelux

Persoonlijke hulp

Bij GD-iTS staat servicegericht transport centraal. Vanaf onze beginjaren in de jaren 70 zijn we gegroeid tot een toonaangevende logistieke partner door altijd de behoeften van onze klanten voorop te stellen en persoonlijk contact te behouden.

Transporteur Benelux en meer

Onze centraal gelegen vestiging in Nederland stelt ons in staat om transportdiensten door heel Europa aan te bieden, met een focus op de Benelux en Italië. Wij werken met huiftrailers, geconditioneerde trailers, kooiapen, trekkers, motorwagens, diepladers, distributietrucks en meer. Al onze wagens voldoen aan de Euro 6 emissiestandaard, waardoor we aanzienlijk minder schadelijke stoffen uitstoten en ons inzetten voor een schonere distributie.

Neem nu contact met ons op!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw transportbehoeften te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

We kijken ernaar uit om van u te horen en u te ondersteunen bij al uw transportuitdagingen!