Directie

Gijs van Doesburg

Gijs van Doesburg

Oprichter, grootaandeelhouder, ambassadeur

Gijs van Doesburg is de oprichter van G. van Doesburg Int. Transport, wat hij in 1978 begon met één vrachtwagen in Opijnen. Het transportbedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale speler van formaat.

Gijs vindt het belangrijk dat er altijd persoonlijke aandacht is voor onze medewerkers en klanten. Zoals Gijs zelf zegt: “Ondernemen is mensenwerk. Vertrouwen en delen in succes is mijn manier van werken.”

In 2014 heeft Gijs verdere stappen gezet met het toevoegen van Warehousing en Forwarding (Ocean & Air), wat uiteindelijk heeft geleid tot GD-iTS Groep.

Gijs heeft op 1 januari 2023 het stokje als Algemeen Directeur overgedragen aan zijn neef Corné van Doesburg. Gijs is op de achtergrond nog nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de onderneming, én houdt zich nog bezig met het wagenpark en het vastgoed.

Corné van Doesburg

Corné van Doesburg

Algemeen Directeur (CEO)

Corné heeft na een carrière van ruim 20 jaar in grote, internationale ondernemingen de stap genomen naar het familiebedrijf. Als neef van de oprichter Gijs van Doesburg, is hij op 1 januari 2023 als aandeelhouder én CEO toegetreden tot GD-iTS Groep. Corné geeft leiding aan het directie- en managementteam van alle entiteiten, bestaande uit de disciplines Finance, Operations, Commercie, IT en HR.

Corné wil met GD-iTS Groep de succesvolle weg voortzetten én een nieuwe fase van (internationale) groei realiseren. Tevens wil hij daarbij verdere professionaliserings- en efficiencyslagen maken.

Voor Corné is ondernemerschap onder meer het ‘grotere plaatje blijven zien’. Niet leven met de waan van de dag, maar op hoofdlijnen vooruit durven kijken en beslissingen nemen die onze klanten en medewerkers vooruit helpen. Altijd zoeken naar oplossingen, want ‘kan niet, bestaat niet’. Corné’s favoriete quote past helemaal in de logistieke sector; ‘I will either find a way or make one’ (Hannibal).

Jan Korsten

Jan Korsten

Financieel Directeur (CFO)

Jan Korsten is als Financieel Directeur van GD-iTS Group verantwoordelijk voor het waarborgen van een solide financiële basis van onze organisatie. Jan heeft reeds veel ervaring opgedaan in diverse sectoren en is sinds 2015 werkzaam bij GD-iTS.

Volgens Jan is dit met al onze verschillende activiteiten een mooie uitdaging, maar om succesvol te zijn, ook een absolute noodzaak. Dit met het doel om volledige controle te hebben over al de verschillende processen en daarmee een duurzame en, niet te vergeten, winstgevende groei te faciliteren.

John Stap

John Stap

Operationeel Directeur (COO)

John Stap is als Operationeel Directeur eindverantwoordelijk voor alles rondom de operatie binnen GD-iTS Groep. Hieronder vallen onder meer onze warehouse operatie, forwarding, materieel en transport. John heeft als doel om de verschillende entiteiten binnen de groep te verbinden en hiermee te zorgen voor een optimale performance voor u als klant.

John heeft een track record van meer dan 25 jaar in de transport- en logistieke dienstverlening, waarbij hij verschillende rollen heeft vervuld. John vindt het belangrijk dat zowel de warehouses als het wagenpark het visitekaartje zijn van onze onderneming. Structuur en kwaliteit staan daarom hoog in het vaandel.

John heeft de ambitie om GD-iTS Groep verder te ondersteunen in de ambitieuze plannen voor de toekomst.

René de Kock

René de Kock

Commercieel Directeur (CCO)

René de Kock is als commercieel directeur verantwoordelijk voor alles rondom sales en marketing binnen GD-iTS Group. René is een bekend gezicht binnen het familiebedrijf en is reeds al meer dan 20 jaar werkzaam binnen de onderneming. René heeft diverse rollen gehad, maar heeft zich in de laatste 10 jaar vooral beziggehouden met het opbouwen en onderhouden van onze klantenportefeuille en het intern aansturen van de verkoopteams.

René heeft het ondernemerschap vanuit huis meegekregen en zijn doel is dan ook om GD-iTS group verder uit te bouwen. Het ondernemerschap betekent voor René het ontzorgen van onze klanten op de korte en lange termijn en daarmee het bouwen van (strategische) partnerships.

Uiteindelijk is het doel om “samen te gaan voor een beter resultaat”. Klant- en resultaatgerichtheid staat dan ook centraal in René zijn benadering van commercieel leiderschap.

Een logistieke uitdaging? René ziet deze graag tegemoet om samen de juiste invulling te bepalen.

Kom werken bij GD-iTS Groep

Sluit je aan bij ons wereldwijd opererende team waarin grootschaligheid verbonden wordt met persoonlijke betrokkenheid. Een persoonlijke touch, korte lijnen en goede arbeidsvoorwaarden staan voorop. Er worden jaarlijks evenementen en borrels georganiseerd waardoor iedereen binnen het bedrijf elkaar goed kan leren kennen. Samen kun je meer!