Automotive

De automotive sector is continu in beweging. Innovaties volgen elkaar in een rap tempo op. En de gehele sector staat met de globale electrificatie voor een grote uitdaging. Het is belangrijk om een logistieke partner te kiezen die deze uitdagingen begrijpt en de juiste oplossingen biedt voor de logistieke processen.

Zeer gecompliceerde supply chain

De automotive supply chain is sterk gecompliceerd. De producten van veel verschillende onderdelenleveranciers moeten tijdig op de juiste plek terecht komen. En dat vanuit de hele wereld. Just-in-time (JIT) bezorging speelt daarom een cruciale rol. Zorgvuldige planning en een strakke uitvoering maken het succes. Dat begrijpen wij als geen ander.

Warehousing en forwarding

Dankzij die ervaring weten wij exact wat er voor nodig is om onderdelen en machines over de hele wereld te verplaatsen. Tevens hebben wij ruime eigen opslagmogelijkheden, zodat we JIT leveringen met korte lead times mogelijk kunnen maken. Met ons ruime aanbod en netwerk hebben wij voor elke logistieke uitdaging een oplossing.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!