Werken bij GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

Werken bij GD-iTS Groep betekent onderdeel uitmaken van een internationaal opererende speler in de transport en logistiek. Geen dag is hetzelfde en we gaan als team geen uitdaging uit de weg. En dat alles in de gemoedelijke sfeer die typerend is voor ons familiebedrijf.

Word jij al enthousiast en hou jij van aanpakken? Kom dan bij ons werken en solliciteer op een van de openstaande vacatures. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!

Chauffeurs
Als chauffeur heb je een heel belangrijke taak: ervoor zorgen dat logistieke zaken op tijd en betrouwbaar worden afgehandeld. Er wordt gereden in onze eigen, moderne wagens die regelmatig worden onderhouden in onze eigen garage. Ben jij een chauffeur die deel wil uitmaken van een hecht team? Ontdek de mogelijkheden!

Warehousing
Bij GD-iTS Group warehousing speel je een belangrijke rol binnen ons gehele logistieke proces. In een nette omgeving werk je met moderne en goed onderhouden interne transportmiddelen, zoals elektrische pallettrucks (EPT). Het belang van een veilige en efficiënte werkomgeving staat voorop. Daarom wordt ervoor gezorgd dat de beste tools en apparatuur beschikbaar zijn om het werk makkelijker te maken. Bouw je carrière op als een expert in warehousing en draag bij aan het soepel te laten verlopen van het logistiek proces. Bekijk de kansen!

Hoofdkantoor
Bij de kantoorfuncties binnen GD-iTS Group krijg je de kans om te werken met een divers klantenbestand, variërend van grote producenten tot internationale bedrijven. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging met zich mee in deze dynamische omgeving. Zet je vaardigheden en expertise in om wereldwijde impact te maken. Solliciteer vandaag nog!

Contactpersoon

Ellen Beenhakker (manager HR)

GD-iTS Personeelszaken
+ 31 (0) 6 30 68 57 43

Zou je graag willen werken bij GD-iTS Groep? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Open sollicitaties of stageverzoeken zijn ook welkom! Laten we samen kijken of we een match zijn en wie weet bouw jij samen met ons aan een mooie toekomst in de logistiek!

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.