Elektronica

Transport van elektrische apparatuur dient zorgvuldig plaats te vinden. Het gaat vaak om kwetsbare, diefstalgevoelige volumegoederen. Ondanks hun omvang moeten ze met zorg worden behandeld. En dat gedurende de volledige keten: vanaf de fabriek tot aan de winkel in Nederland.

Logistiek expert

Met GD-iTS Groep komt de hele wereld binnen handbereik. We verzorgen het vervoer over zee of door de lucht vanuit de fabrieken in Azië of andere werelddelen. Voor opslag kunt u terecht in een van onze strategisch geplaatste opslaglocaties. Uiteraard zijn deze opslaglocaties voorzien van de juiste certificering en beveiliging. Vanuit daar kunnen we fullfilment bieden op de manier die het beste bij uw specifieke supply chain past.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!