Gevaarlijke Goederen

U staat er wellicht niet bij stil, maar alle goederen waar tegenwoordig een (lithium) batterij inzit, worden gekwalificeerd als ‘gevaarlijk goed’. Denk aan diverse elektrische apparaten, van bijvoorbeeld boormachines tot omvormers. En wat denkt u van opslag van energie die u met eigen zonnepanelen opwekt?

Distributie en op- en overslag van gevaarlijke goederen is een vak apart. U dient rekening te houden met tal van wetgeving. En terecht, want de goederen worden niet voor niks als gevaarlijk geclassificeerd. Een verkeerde handling van deze goederen kan een grote negatieve impact hebben op mens en milieu.

In goede handen

Gelukkig zijn uw gevaarlijke goederen bij ons in goede handen. Met onze jarenlange ervaring en de juiste middelen weten we de risico’s op incidenten tot een absoluut minimum te beperken. We zijn ons er ten alle tijde terdege van bewust dat een ongewenste gebeurtenis verregaande gevolgen kan hebben voor mens, dier, materieel en milieu.

Wetgeving

Uiteraard voldoen onze chauffeurs en materialen aan de laatste eisen, zoals vastgelegd in het ADR. Wij kunnen u helpen met het vaststellen van de klasse waarin uw gevaarlijke goederen vallen. En wij regelen desgewenst de juiste verpakking, etikettering en documentatie die nodig is voor de verschillende transportmodaliteiten. Zo weet u zeker dat het transport van uw gevaarlijke goederen bij ons in veilige handen is.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!