Solar

Een van onze belangrijkste specialisaties is de opslag en het transport van zonnepanelen. Deze kwetsbare panelen vragen een speciale aanpak om het vervoer zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren. Vanaf de fabrieken in Azië tot aan de velden in Duitsland en Italië: wij kunnen de volledige transportketen begeleiden en uitvoeren.

Kies voor een gespecialiseerde logistieke partner

Veel fabrikanten van zonnepanelen bieden mogelijkheden voor transport. Maar het is verstandiger om het transport naar Europa in eigen hand te houden en een eigen expediteur te selecteren. De lokale expediteur is namelijk het beste op de hoogte van de lokale wetten en regelgeving. Ook gaat zo’n expediteur voor uw belangen. Bij GD-iTS kunt u daarnaast vertrouwen op diepgaande ervaring in het transport van zonnepanelen.

Complete ketenregie

Dankzij die ervaring weten wij exact wat er voor nodig is om uw zonnepanelen veilig van Azië naar Europa te verplaatsen. Ook zorgen wij voor de juiste documentatie voor een correcte inklaring. Tevens hebben wij ruime opslag- en transportmogelijkheden, zodat uw panelen precies op de tijd geleverd worden die u wenst. Het maakt daarbij niet uit hoe afgelegen of moeilijk bereikbaar uw zonnepanelenvelden zijn. Wij hebben voor elke logistieke uitdaging een oplossing.

Naast grootschalige projectleveringen, bieden wij tevens mogelijkheden voor B2B en B2C distributie door Europa. Van een enkele pallet panelen tot een volle trailer lading. Onze uitgebreide wagenpark, inclusief kooiaap materieel, heeft altijd een oplossing om uw goederen zo efficiënt mogelijk op bestemming te brengen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!