Chemie

Bij de productie van veel producten die we dagelijks gebruiken wordt gebruik gemaakt van chemische stoffen. Het is dus noodzakelijk om deze stoffen veilig en snel te transporteren. Wij bieden u een professionele oplossing.

Efficiënt en veilig

Het vervoer van chemische stoffen wordt sterk bepaald door strenge wetgeving. Het is zaak om aan alle eisen te voldoen. Dit kan een tijdrovende klus zijn. Maar in deze veranderende wereld is snelheid juist van cruciaal belang om concurrentievoordeel te behalen. Vertrouw daarom op onze jarenlange ervaring. Wij zijn als geen ander in staat om uw chemische stoffen efficiënt en veilig te vervoeren. Of dit nu over zee, via de lucht of over de weg is.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!