De sectoren waar wij sterk in zijn

Om de energietransitie in goede banen te leiden, is veel nodig. De markt is veeleisend en continu in beweging. Innovatie speelt een grote rol. Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken, zijn gestroomlijnde logistieke processen van cruciaal belang. Wij bieden flexibele oplossingen voor elke operatie op het gebied van renewable energy.

Een van onze specialisaties is het transport en de opslag van zonnepanelen. Zonnepanelen vormen ook een belangrijk onderdeel van de algehele energietransitie. In samenwerking met onze Aziatische partners verzorgen we het overzeese transport. Eenmaal aangekomen in Europa zorgen we voor opslag en verdere distributie.

De automotive staat voor grote uitdagingen. Duurzaamheid speelt een grote rol. Door sterk toegenomen vraag staan toeleveringsketens onder druk. Wij maken ons sterk om specifieke oplossingen te bieden, voor zowel de traditionele automotive als de toekomstige e-automotive.

De consument wordt steeds veeleisender. Als leverancier heeft u te maken met grote volumes en hoge omzetsnelheden. Een flexibele transportpartner die daarmee om kan gaan is cruciaal voor uw succes.

Voor een succesvolle uitvoering van elk offshore en onshore project is transport van cruciaal belang. Materialen moeten tijdig op de plek van bestemming zijn, zodat het proces niet verstoord wordt. Vertrouw daarom op onze expertise in de olie- en gasindustrie.

Het vervoer van gevaarlijke goederen is aan een groot aantal regels gebonden. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook om het milieu te ontzien. De eisen waaraan de verpakking moet voldoen, verschillen per stof. Hoe gevaarlijker de stof, des te strenger de eisen. Wij hebben veel ervaring met dergelijke transporten en hebben alle benodigde certificeringen.

De electronicamarkt is innovatief en wordt gekenmerkt door hoogwaardige producten. Producten die met extra zorg behandeld en vervoerd moeten worden. Wij bieden specifieke en veilige oplossingen.

Chemische producten moeten met speciale aandacht getransporteerd worden. Gaat het om gevaarlijke stoffen, dan moet de transporteur aan bijzondere eisen voldoen. Maar ook met niet-gevaarlijke chemische stoffen moet zorgvuldig worden omgegaan. Door onze specifieke oplossingen weet u dat uw transport in goede handen is. 

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!

Kom werken bij GD-iTS Groep

Sluit je aan bij ons wereldwijd opererende team waarin grootschaligheid verbonden wordt met persoonlijke betrokkenheid. Een persoonlijke touch, korte lijnen en goede arbeidsvoorwaarden staan voorop. Er worden jaarlijks evenementen en borrels georganiseerd waardoor iedereen binnen het bedrijf elkaar goed kan leren kennen. Samen kun je meer!

Nieuws

GD-iTS Groep start project in Dubai

GD-iTS Groep start project in Dubai

Een van de specialisaties van de GD-iTS Groep is het transport, de distributie en de opslag van zonnepanelen. Deze kwetsbare panelen vereisen een speciale aanpak om hun transport zo efficiënt mogelijk te maken. Samen met onze klanten en partners hebben we een...

Lees meer
GD-iTS Groep neemt MP Holland B.V. over

GD-iTS Groep neemt MP Holland B.V. over

GD-iTS Groep kondigt met trots de recente overname aan van MP Holland B.V., een vooraanstaande internationale freight forwarder gevestigd op Schiphol sinds 2008. Deze strategische acquisitie versterkt de positie van GD-iTS als een toonaangevende speler in de...

Lees meer
Nieuwe locatie in Veen

Nieuwe locatie in Veen

Vanwege onze verdere expansie, kondigen wij met trots aan per 1 februari een nieuw warehouse te hebben geopend in Veen, op zo'n 20 km van onze hoofd locatie te Zaltbommel. GD-iTS Groep wil zijn positie als logistieke speler in de Benelux verder verstevigen, en heeft...

Lees meer

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15