Historie van GD-iTS Groep

In 1978 startte Gijs van Doesburg met één vrachtwagen het transportbedrijf G. Van Doesburg Int. Transport. Aanvankelijk startte het bedrijf in Opijnen, waar het uit zijn jasje groeide en verhuisde naar Waardenburg. In 2009 is de stap gezet naar het huidige pand in Zaltbommel, waar het verder kon groeien. Het familiebedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener van formaat in de internationale markt. Het karakter van het familiebedrijf is hierbij nog steeds aanwezig, met onze kenmerkende korte lijnen, flexibiliteit en persoonlijke touch.
Naast de organische groei die is doorgemaakt, zijn er ook diverse overnames gedaan om onze klanten verder te kunnen helpen. Dit heeft in 2014 geresulteerd in de GD-iTS Groep, waar naast het transportbedrijf inmiddels de takken Forwarding Air & Ocean deel uitmaken, alsmede GD-iTS Warehousing met 8 verschillende locaties in Nederland. Vanuit onze 3 kantoren in Zaltbommel, Alblasserdam en Schiphol Amsterdam, bedienen we inmiddels meer dan 500 klanten in meer dan 50 landen.
Met ruim 160 toegewijde medewerkers blijven we groeien en evolueren. Wat ons altijd heeft gekenmerkt, is ons sterke geloof in het belang van de klant en het behouden van persoonlijk contact. Deze filosofie staat nog steeds hoog in het vaandel. Onze slogan dragen we dan ook met trots: “Personal Touch in Transport and Logistics”.

Nieuwe koers

Met vanaf 2023 een nieuwe generatie aan het roer, geleid door Corné van Doesburg, is de toekomst van GD-iTS Groep meer dan ooit geborgd. Alle diensten zijn onder één dak gebracht, van transport, lucht- en zeevracht tot douaneafhandeling, waardoor een ware one stop shop is gecreëerd. Bovendien is de complete supply chain geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken.