Renewable Energy

Bedrijven in de energiesector staan voor grote uitdagingen. De wereldwijde industrie heeft te maken met een sterk veranderende omgeving, waarin de concurrentie snel toeneemt. Dit vraagt om specifieke en innovatieve logistieke oplossingen. Dankzij onze uitgebreide kennis van deze sector kunnen wij voor elk project de juiste oplossing bieden, volledig in overeenstemming met uw eigen specifieke behoeften.

Efficiënt transport van renewable energy

Als er één sector is waar efficiëntie een grote rol speelt, dan is het de energiesector. Of het nu gaat om zonnepanelen, inverters of accu’s, wij begrijpen als geen ander dat een correcte planning en uitvoering van de logistiek van cruciaal belang zijn voor het slagen van het project. Daarom ontwerpen en leveren wij de meest ideale logistieke strategie om uw project tot een succes te maken.

Transport via zee, lucht en weg

Voor welke uitdagingen u ook staat, GD-iTS Groep is er om u op weg te helpen. We bieden wereldwijde oplossingen voor transport en hijsoperaties voor elk type vracht, zowel zwaar als oversized. Onze specialisten hebben ervaring met alle soorten ladingen en we hebben de beschikking over specifieke materialen om ook niet-standaard formaat goederen te kunnen verwerken. We zoeken samen met u naar de juiste locaties en middelen om uw vracht naar elke bestemming te vervoeren. Daarbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Zodat u zeker weet dat uw kostbare vracht op tijd en in de goede staat op de plaats van bestemming komt.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!