Over GD-iTS Groep

m2 oppervlakte warehouse

locaties

medewerkers

landen actief

Welkom bij GD-iTS Groep, de toegangspoort tot Europa en jouw partner in groei. Bij GD-iTS Groep geloven we in de kracht van samenwerking en duurzame groei. Sinds 1978 is onze reis gestart, van een traditioneel transportbedrijf naar een full-service logistieke partner. Een familiebedrijf dat nu wereldwijd actief is!

GD-iTS Groep is een vertrouwde speler waar gerekend kan worden op een persoonlijke aanpak, goede samenwerking, korte communicatielijnen en flexibiliteit. We zijn groot genoeg om mee te spelen in de internationale markt, maar behouden onze toegankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van internationale wetgeving en staan bekend om hun ervaring en zorgvuldigheid.

Internationaal transport wordt aangeboden via weg-, rail-, zee- of luchttransport. Een combinatie van deze vervoersmodaliteiten (intermodaal transport) wordt eveneens aangeboden wanneer mogelijk. Of het nu gaat om Italië, de Benelux of het oppakken van containers in havens zoals Valencia of Shanghai, logistieke uitdagingen worden door ons aangepakt om uw groei te faciliteren.

Daarnaast beschikken we over meerdere warehousing locaties die strategisch zijn verdeeld over heel Nederland. Hierbij bieden we diverse aanvullende logistieke activiteiten en de meeste douane technische werkzaamheden en formaliteiten.

GD-iTS Groep bouwt graag mee aan uw succes. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien en u te voorzien van de best mogelijke logistieke oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het bereiken van uw doelen!

Kom werken bij GD-iTS Groep

Sluit je aan bij ons wereldwijd opererende team waarin grootschaligheid verbonden wordt met persoonlijke betrokkenheid. Een persoonlijke touch, korte lijnen en goede arbeidsvoorwaarden staan voorop. Er worden jaarlijks evenementen en borrels georganiseerd waardoor iedereen binnen het bedrijf elkaar goed kan leren kennen. Samen kun je meer!

Nieuws

GD-iTS Groep start nieuw bedrijf in Spanje

GD-iTS Groep start nieuw bedrijf in Spanje

We hebben onze activiteiten officieel uitgebreid naar Spanje! Op 29 mei hebben we officieel GD-iTS Spain S.A. opgericht - als onderdeel van de GD-iTS Groep - onze nieuwste joint venture met een kantoor in Bilbao.Na de oprichting van dit nieuwe bedrijf zijn we van plan...

Lees meer
GD-iTS / Van Doesburg start met nieuw klantenportaal!

GD-iTS / Van Doesburg start met nieuw klantenportaal!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij binnenkort ons allernieuwste digitale platform zullen lanceren! Dit innovatieve platform biedt gebruikers eenvoudige toegang tot al hun zendingen en stelt hen in staat om snel en efficiënt alle diensten binnen GD-iTS te...

Lees meer
GD-iTS Groep start project in Dubai

GD-iTS Groep start project in Dubai

Een van de specialisaties van de GD-iTS Groep is het transport, de distributie en de opslag van zonnepanelen. Deze kwetsbare panelen vereisen een speciale aanpak om hun transport zo efficiënt mogelijk te maken. Samen met onze klanten en partners hebben we een...

Lees meer