Fast Moving Consumer Goods (FMCG)

Het aanbod aan fast moving consumer goods blijft groeien. Snelle doorlooptijden en hoge rotatiepercentages voor distributeurs zijn het gevolg. Door de sterk toegenomen concurrentie staan marges onder druk. Het is dus van levensbelang om het logistieke proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Efficiëntie in logistiek

Daarvoor kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring in logistiek van fast moving consumer goods. Wij hebben de kennis en middelen om goederen snel en efficiënt over de hele wereld te vervoeren. De bijbehorende documentatie nemen wij daarbij volledig uit handen.

Klaar voor de toekomst

Ook de markt van fast moving consumer goods heeft genoeg uitdagingen. Duurzaamheid speelt een grote rol in deze sector. Door de hoge volumes en bijbehorende vele transportbewegingen is het des te belangrijker om deze bewegingen zo duurzaam mogelijk in te richten. Zodat de impact op mens en milieu zo klein mogelijk is. Door onze sterke focus op duurzame logistiek kunnen wij u op dit gebied volledig ontzorgen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!