Crossdock

Crossdocking is een efficiënte manier om goederen in overslag te nemen. Maar dan moet het proces wel perfect zijn ingeregeld. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat crossdocking op de meest effectieve manier wordt uitgevoerd.

Met 8 strategisch gelegen overslaglocaties in Midden-Nederland hebben we uitgebreide mogelijkheden om goederen snel te lossen en te laden. Het zijn ruime magazijnruimtes met in totaal meer dan 80 laad- en losdocks. Hierdoor zijn we flexibel in de planning en kunnen we snel schakelen. Uiteraard kijken we hoe we slim meerdere zendingen kunnen combineren, zodat kosten worden bespaard.

Bent u benieuwd of crossdocking voor u interessant is? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!