Kooiaap Transport

G. van Doesburg Transport begrijpt dat efficiënt transport cruciaal is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden we gespecialiseerde kooiaap transportdiensten aan die voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij hebben standaard diverse kooiapen beschikbaar, gecombineerd met onze eigen trailers.

Waarom G. Van Doesburg Transport kiezen voor kooiaap transport?

  • Toegankelijk op elk terrein: Onze kooiapen zijn ontworpen om ladingen te verplaatsen op plaatsen waar standaardvoertuigen moeite hebben om toegang te krijgen. Van smalle straatjes tot afgelegen locaties, wij brengen uw lading overal waar het nodig is.
  • Veiligheid boven alles: Onze vakkundige chauffeurs zijn getraind in het veilig bedienen van kooiapen. We hechten het grootste belang aan de veiligheid van uw lading en zorgen ervoor dat elke stap van het transportproces voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
  • Flexibiliteit en Snelheid: Kooiaap transport biedt ongeëvenaarde flexibiliteit. Dankzij de snelheid en wendbaarheid van onze voertuigen kunnen we snel reageren op uw transportbehoeften, zelfs in situaties waar tijd een cruciale factor is.

Onze verkoopafdeling kan u de voordelen van kooiaap transport voor uw organisatie uitleggen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons u helpen bij het vereenvoudigen van uw transportbehoeften.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!