Benelux Distributie

Indien vandaag geladen worden uw goederen binnen 24 uur afgeleverd. Wanneer u een tijdslevering wenst, behoort dit ook tot de mogelijkheden. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom worden bij G. van Doesburg Transport snelle en efficiënte leveringen binnen de Benelux zorgvuldig verzorgd.
Dit doen we dag en nacht met onze speciaal daarvoor uitgeruste wagens. Deze zijn voorzien van moderne technologieën zoals boordcomputers en ADR-certificering, samen met handige laad- en loskleppen. Bovendien zijn ze geschikt voor multifunctionele belading.

Toewijding aan kwaliteit

De chauffeurs van G. van Doesburg Transport kennen de weg als geen ander, zowel in Nederland als in België en Luxemburg. Vanwege onze uitgebreide distributiecapaciteit kan vrijwel elke behoefte op het gebied van snel en efficiënt transport binnen de Benelux vervuld worden. Of het nu gaat om een enkel pakket of een complete lading. Ook voor ad-hoc zendingen of zendingen die op dezelfde dag uitgevoerd moeten worden, denken wij graag met u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!