Container Transport

De mogelijkheden voor containervervoer binnen Europa zijn divers. Wat betreft formaten zijn de mogelijkheden onbeperkt: 20, 30, 40 en 45 ft containers zijn dagelijks werk, evenals High Cube containers. We beschikken over trailers met een multifunctioneel chassis om de diverse formaten containers te vervoeren.

Intermodaal transport

Op het gebied van containertransport wordt gebruik gemaakt van vervoer over de weg en over het water. Vanuit een grotere haven worden de containers op transport gezet naar een barge terminal. Voor bestemmingen binnen Europa kunnen goederen vervoerd worden via Short Sea Shipping.

Afhandeling formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteitenafhandeling van de containers zijn er twee mogelijkheden. De containers kunnen via ons worden ingeklaard of ‘bonded’ worden vervoerd. Bonded vervoer houdt in dat de containers onder toezicht van de douane worden vervoerd. Er zijn dan nog geen btw of invoerrechten betaald over de goederen in de container.

Door onze planningsafdeling worden de containers alvast aangemeld op de terminals in de haven, wat zorgt voor een soepele en efficiënte afhandeling van de formaliteiten.

Voordelen van containertransport

Containertransport biedt de volgende voordelen ten opzichte van andere vervoersmodaliteiten:

  • Betrouwbaar en snel
  • Veilige manier van transport
  • Just-in-time leveringen

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!