Transport Italië Specialist

G. van Doesburg Transport heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in internationaal transport van en naar Italië. Ook binnen de grenzen van Italië kennen onze eigen Nederlandse chauffeurs, die vaak in Italië wonen en de taal beheersen, het logistieke netwerk als geen ander. Alle transportbewegingen worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel.

 

Intermodaal transport Italië

Het is mogelijk dat goederen niet alleen via de weg worden vervoerd, maar dat er een combinatie wordt gemaakt van weg-, rail- en/of zeetransport. Afhankelijk van de ligging van het land, de bestemming, de infrastructuur en de gewenste doorlooptijd worden de modaliteiten bepaald.

Een combinatie van weg- en railtransport kan vrachtkosten aanzienlijk verlagen. Daarnaast kunnen grotere volumes en zwaardere ladingen vervoerd worden via intermodaal transport, wat vervolgens zorgt voor duurzamer transport.

 

Eigen materieel

In tegenstelling tot andere transporteurs rijden de chauffeurs van G. van Doesburg Transport met eigen materieel in, naar en vanuit Italië. Dit zorgt voor meer controle over het gehele internationale transportproces. Daarnaast wordt de kwaliteit van het vervoer gegarandeerd en kunnen we de kosten laag houden.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Heeft u vragen over onze services? Of wilt u eens vrijblijvend sparren over uw logistieke vraagstukken?
Vul onderstaand formulier, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar voor dringende vragen. Voor alle overige vragen verzoeken wij u om ons tijdens onze kantoortijden tussen 8:00 - 17:00u te benaderen. Of bekijk onze veelgestelde vragen op onze pagina FAQ.

G. van Doesburg Int. Transport BV
+ 31 (0) 418 65 15 15

GD-iTS Forwarding (Ocean)
+ 31 (0)186 649 546

GD-iTS Forwarding (Air)
+ 31 (0)20 654 1500

GD-iTS Warehousing
+ 31 (0) 418 65 15 15

Over GD-iTS Groep

100.000 m2
Oppervlakte Warehouses
3
Kantoren
8
Locaties
165
Medewerkers
50
Landen actief

Als logistiek dienstverlener faciliteert GD-iTS Group (internationale) bedrijven in hun groei binnen Europa. Er wordt meegedacht over wat een bedrijf nodig heeft en hoe diensten op een zo duurzaam mogelijke manier aangeboden kunnen worden.

De complete supply chain is geïntegreerd, waardoor alle systemen feilloos samenwerken. Krijg volledig inzicht in alle processen via ons online klantenportaal. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst op de Europese markt!