GD-iTS Groep neemt MP Holland B.V. over

7 maart 2024

GD-iTS Groep kondigt met trots de recente overname aan van MP Holland B.V., een vooraanstaande internationale freight forwarder gevestigd op Schiphol sinds 2008. Deze strategische acquisitie versterkt de positie van GD-iTS als een toonaangevende speler in de logistieke sector.

MP Holland, dat zich heeft gespecialiseerd in luchtvracht, zal nu verdergaan onder de naam GD-iTS Forwarding Air. Deze aanvulling op het dienstenaanbod van GD-iTS stelt de groep in staat om een uitgebreider scala aan oplossingen te bieden voor luchtvrachtvraagstukken vanaf Schiphol.

Met de samenvoeging van MP Holland in GD-iTS Forwarding Air worden ook de huidige luchtvrachtactiviteiten van GD-iTS op deze locatie geïntegreerd. Deze synergetische samenwerking versterkt de capaciteiten en vergroot de efficiëntie van de dienstverlening.

Naast deze recente toevoeging omvat GD-iTS Groep ook G. van Doesburg Transport, GD-iTS Warehousing en GD-iTS Forwarding Ocean. Kijk op onze nieuwe website hoe GD-iTS Groep uw logistieke behoeften kan vervullen en u kan ondersteunen bij het beheer van uw supply chain.